Skip to main content

موقع الويب

https://www.inspark.nl/

معلومات إضافية

020 89 09 100
info@inspark.nl

InSpark

Versnel business processen met PowerApps, Flow en Power BI,

Wil jij met jouw bedrijf voorop blijven lopen? Dan is innoveren een absolute must. Dat is niet altijd eenvoudig. IT-afdelingen hebben namelijk niet altijd inzichtelijk waaraan de business behoefte heeft en andersom weet de business vaak niet wat er met IT allemaal mogelijk is. PowerApps, Flow  en Power BI kunnen processen vereenvoudigen, versnellen en inzichtelijk maken.

  

Wat wij doen

We helpen je met een kickstart en ondersteunen inhoudelijk bij de configuratie en bouw van jouw business processen. Je blijft zelf in control,  doordat we gebruik maken van de standaard mogelijkheden van het Power Platform. We helpen je graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden. Zonder enige vorm van maatwerk en met weinig risico, vereenvoudigen en versnellen we jouw businessprocessen. Jij blijft als eigenaar in de lead om deze processen eenvoudig te beheren en te onderhouden.

راجع المزيد من الحلول ذات المستوى العالمي، المخصصة لأعمالك

هل تريد أن تصبح شريكًا في Microsoft Power Apps؟

الشركاء المعتمدون هي جزء هام من الفريق! ابحث عن فرص عمل جديدة وأجرِ الاتصالات وشارك مواهب شركتك وخبراتها مع مستخدمي Microsoft Power Apps في جميع أنحاء العالم.