U kunt elke app bewerken die u hebt ontwikkeld, waarvan u de eigenaar bent of waarvoor u de machtiging Kan bewerken hebt. U kunt een app bewerken in PowerApps Studio voor internet of PowerApps Studio voor Windows. Als u probeert een app te bewerken die ergens anders is geopend voor bewerken, ziet u een bericht met de mededeling dat de app al door uzelf of door iemand anders is geopend.

Uw machtigingen controleren

  1. Meld u aan bij PowerApps en klik of tik op Apps in het menu Bestand (aan de linkerkant).

    Optie Apps in het menu Bestand

  2. Open de lijst met app-categorieën en klik of tik op Apps in mijn bezit of Apps waaraan ik een bijdrage lever.

    Lijst met app-categorieën

    U kunt elke app bewerken die in de lijst wordt vermeld. U kunt ook zoeken naar een app door een of meer tekens te typen in het zoekvak in de rechterbovenhoek.

    Opmerking: als u de app die u wilt bewerken nog steeds niet ziet, controleert u of u rechtsboven wel de juiste omgeving hebt geselecteerd.

    Lijst met omgevingen

Een app bewerken in PowerApps voor internet

  1. Volg de stappen in de vorige procedure om de app te vinden die u wilt bewerken.

  2. Klik of tik aan de rechterkant op het informatiepictogram van de app.

    Informatiepictogram

  3. Klik of tik op het pictogram Bewerken in de rechterbovenhoek, en klik of tik vervolgens op Bewerken op internet.

    Pictogram Bewerken

Een app bewerken in PowerApps Studio voor Windows

  1. Open PowerApps Studio voor Windows.

  2. Zoek de app die u wilt bewerken op de pagina die standaard wordt weergegeven.

    Als u een app gemakkelijker wilt vinden, klikt of tikt u op het zoekpictogram in de rechterbovenhoek en typt u vervolgens een of meer tekens uit de naam van de app. U kunt de lijst ook sorteren op naam, datum laatst gewijzigd of datum laatst geopend. Als de gewenste app nog steeds niet wordt weergegeven, controleert u of u zich in de juiste PowerApps-omgeving bevindt, zoals wordt beschreven in de eerste procedure.

  3. Klik of tik aan de rechterkant op het potlood voor de app die u wilt bewerken.

    U kunt elke app bewerken waarvoor het potlood zwart is, niet grijs.

Samenwerken aan een app

Iedereen met de machtiging Kan bewerken voor een app, kan de app bewerken, maar er kan altijd maar één persoon tegelijk aan een app werken. Als u probeert een app te bewerken die al door iemand anders wordt bewerkt, wordt dit bericht weergegeven. U kunt pas met de app aan de slag wanneer de andere persoon de app sluit (of er een time-out optreedt voor de sessie van deze persoon).

Dit bericht wordt ook weergegeven als u een app opent voor bewerken en de app vervolgens probeert te openen op een ander apparaat of in een ander browservenster. U kunt de vorige sessie dan geforceerd beëindigen, maar dan kunnen niet-opgeslagen wijzigingen verloren gaan.

Volgende stappen

Lees meer over het toevoegen van een scherm, een besturingselement of een gegevensverbinding.