Redigera en app som du har skapat, som du äger eller som du har behörighet att redigera. Du kan redigera en app i PowerApps Studio för webben eller i PowerApps Studio för Windows. Om du försöker redigera en app som har öppnats för redigering någon annanstans visas ett meddelande som anger om du eller någon annan användare redan har öppnat den.

Verifiera dina behörigheter

  1. Logga in på PowerApps och klicka eller tryck på ApparArkiv-menyn (på vänstra kanten).

    Alternativet Appar på Arkiv-menyn

  2. Öppna appkategoriväljaren och klicka eller tryck på Appar som jag äger eller Appar jag bidrar till.

    Appkategoriväljare

    Du kan redigera alla appar i listan som visas. Du kan också söka efter en app genom att skriva ett eller flera tecken i sökrutan längst upp till höger.

    Obs! Om du inte kan se appen du vill redigera kontrollerar du att du har valt rätt miljö längst upp till höger.

    Miljölista

Redigera en app i PowerApps Studio för webben

  1. Följ stegen i föregående procedur för att hitta appen som du vill redigera.

  2. Klicka eller tryck på appens informationsikon nära den högra kanten.

    Informationsikon

  3. Klicka eller tryck på ikonen Redigera längst upp till höger och klicka eller tryck sedan på Redigera på webben.

    Ikonen Redigera

Redigera en app i PowerApps Studio för Windows

  1. Öppna PowerApps Studio för Windows.

  2. På sidan som visas som standard letar du reda på appen som du vill redigera.

    Du kan enkelt söka efter en app genom att klicka eller trycka på sökikonen uppe till höger och sedan skriva ett eller flera tecken i appens namn. Du kan också sortera listan efter namn, senaste ändringsdatum eller senaste öppningsdatum. Om appen ändå inte visas kontrollerar du att du är i rätt PowerApps-miljö enligt beskrivningen i den första proceduren.

  3. Klicka eller tryck på pennikonen uppe till höger för den app som du vill redigera.

    Du kan redigera alla appar som har svarta pennikoner, inte de som har grå pennikoner.

Samarbeta med en app

Alla som har redigeringsbehörighet kan redigera en app, men bara en person åt gången kan redigera en app. Om du försöker redigera en app som någon annan redan redigerar visas det här meddelandet. Du kan inte fortsätta förrän personen har stängt appen (eller tidsgränsen för sessionen har nåtts).

Det här meddelandet kan också visas om du öppnar en app för att redigera den och sedan försöker öppna den på en annan enhet eller i ett annat webbläsarfönster. Du kan åsidosätta den tidigare sessionen, men du kan förlora eventuella ändringar som du inte har sparat.

Nästa steg

Läs mer om hur du lägger till en skärm, en kontroll eller en dataanslutning.